JuntsxLloret, ERC i 4 exregidors del PSC formen nou govern a Lloret

Ajuntament de Lloret de Mar. Foto: Aj. Lloret
Ajuntament de Lloret de Mar. Foto: Aj. Lloret

JuntsxLloret, ERC i 4 regidors no adscrits que formaven part del grup municipal del PSC han arribat a un acord per formar un nou govern local a Lloret de Mar, que comptarà amb un total de 13 regidors dels 21 del plenari. D’aquesta manera queda liquidat el pacte entre JuntsxLloret i PSC posterior a les eleccions municipals de l’any passat 2019.

Ara, el nou govern municipal està composat pels 6 regidors de JuntsxLloret -encapçalats per l’alcalde Jaume Dulsat-, els 4 exregidors del PSC i els 3 d’ERC.

Des del consistori expliquen en una nota de premsa que el nou acord inclou com a eixos prioritaris la millora de les condicions socioeconòmiques dels residents a la població, la promoció, edificació i posada en funcionament d’un equipament sociosanitari, la millora en la gestió, projecció i previsió de les necessitats educatives així com dels equipaments; la captació, fidelització i implantació d’inversions a la població, i el desenvolupament del pla operatiu de renovació de destinació i la lluita contra els efectes de la pandèmia del coronavirus.

El cartipàs municipal queda de la següent manera. Primer tinent d’alcalde, Albert Robert (JxLl); segona tinenta d’alcalde, Lara Torres (NA); tercer tinent d’alcalde, Jordi Orobitg (ERC); quart tinent d’alcalde, Jordi Sais (JxLl); cinquè tinent d’alcalde, Eduardo López (NA), i sisena tinenta d’alcalde, Jennifer Pérez Torres (ERC).

A més, Jordi Orobitg assumirà, juntament amb el regidor Jordi Sais i la regidora Lara Torres, la coordinació d’acció de govern i contractació. Jordi Orobitg també assumirà l’Àrea de Promoció de la Ciutat, que inclou la coordinació del Pla operatiu de turisme, que encapçalarà conjuntament amb el regidor Cristian Fernández. Orobitg també dirigirà Promoció Econòmica, Esdeveniments, el Servei d’Ocupació Municipal i l’Oficina de Relacions Laborals. De l’Àrea de Territori i Sostenibilitat, els àmbits d’Emergència Climàtica i Gestió Forestal. Serà també el regidor d’Urbanitzacions juntament amb el regidor Albert Robert.

La regidora Jennifer Pérez assumirà l’Àrea de Ciutadania amb l’Oficina d’Habitatge, Igualtat i Salut Pública, i pel que fa als barris, serà regidora del Molí, Can Ballell, Mas Vilà i Can Ribalaigua.

El regidor Albert Ferràndez tindrà la condició de membre de la junta de govern i les delegacions de l’Àrea de Serveis a les Persones (cap de l’Àrea de Serveis a les Persones, Educació i Serveis relacionats amb Persones amb Capacitats Diferents). Serà també, conjuntament amb Albert Robert, regidor del Nucli Antic i barri dels Pescadors.

Els tres regidors del grup municipal d’ERC-AM percebran les mateixes retribucions que fins a data d’avui en règim d’assignacions i també les corresponents per l’assistència a les juntes de govern local. Per altra banda, l’acord també estableix que el nou cartipàs transformi el règim de
dedicació del 90% que ostentava l’anterior 1er tinent d’alcalde socialista.

Sigues el primer/a en comentar

Respon

Tu dirección de correo no será publicada.


*


*