Nou webinar: com generar vendes a través de Facebook i Instagram Ads

Després de la bona acollida del primer webinar sobre Comunicació i Màrqueting digital que vam organitzar el passat 14 de maig arriba una segona edició. Aquest cop el webinar estarà centrat en com generar vendes a través de Facebook i Instagram.

Serà el proper 22 de juny de 15:30h a 17h a través de la plataforma Google Meet i estarà conduït per Josep Lluís Vidal, editor de maresme360, i Eli Guillén, consultora de Màrqueting Digital.

Apunta’t ara!

Les dades inserides en aquest formulari es faran servir per realitzar la inscripció en el webinar "Comunicació a Internet i màrqueting digital" de laselva360.cat. Les dades seran guardades en un fitxer automàtic amb la finalitat de mantenir una relació comercial del qual és responsable Josep Lluís Vidal Torres amb DNI 46.708.033-R. L'usuari té dret d'accés, rectificació, modificació i esborrat de les seves dades enviant un correu electrònic a info@laselva360.cat.

El webinar s’emmarca dins de la campanya de suport de laselva360 al teixit empresarial de la comarca perquè pugui fer front a la situació generada per la pandèmia del coronavirus. D’aquesta manera, es posen a l’abast de les empreses, professionals i comerços diferents recursos de Comunicació i Màrqueting Digital, sempre imprescindibles però ara encara més.

Josep Lluís Vidal és l’editor de laselva360.

“laselva360 és un mitjà de comunicació d’àmbit comarcal que ha nascut a internet. Som nadius digitals. Hem vist -i viscut- diversos canvis que internet i les xarxes socials han experimentat al llarg del temps. Per tant, estem convençuts que aquesta experiència digital és perfectament vàlida per a gairebé qualsevol negoci, amb les seves particularitats òbviament”.

Sigues el primer/a en comentar

Respon

Tu dirección de correo no será publicada.


*


*