Nova edició del programa ‘Singulars’ a la Selva

Comastech ofereix a Blanes el CFGS de FP de Fabricació Mecànica i Mecatrònica Industrial
Comastech ofereix a Blanes el CFGS de FP de Fabricació Mecànica i Mecatrònica Industrial

El Consell Comarcal de la Selva ha fet una crida per trobar una quinzena de joves que vulguin formar-se i treballar en el sector industrial en el marc del programa Singulars 2020. Es tracta d’un programa dirigit a joves de qualsevol nivell formatiu beneficiaris de Garantia Juvenil, entre 18 i 29 anys, interessats en formar-se i professionalitzar-se en el sector industrial i soldadura.

La formació, que es realitza al nou centre Comasteh de Blanes, consta de 200 hores en temes de soldadura, indústria i competències professionals, amb un seguiment i una tutorització individualitzats.

Les persones que hi participin elaboraran conjuntament amb el tutor un pla de treball personalitzat on es contempla formació professionalitzadora completament, visites a empreses del sector, fer pràctiques i obtenir un contractes. El programa és completament subvencionat i contempla ajuts de beques pel transport dels participants que s’hagin de desplaçar de la seva població de residència habitual.

El conseller d’Ocupació, Eduard Colomé, ha destacat que “aquest és un programa que beneficia al col·lectiu més jove però des de l’ens selvatà s’està treballant des de fa temps perquè la nostra comarca continuí essent un referent a l’hora d’ocupar els diverses col·lectius”.

Sigues el primer/a en comentar

Respon

Tu dirección de correo no será publicada.


*


*