Comença una nova edició del projecte #itutambé

Imatge de l'acte de cloenda del I tu també. Foto: CC Selva
Imatge de l'acte de cloenda del I tu també. Foto: CC Selva

Ja s’ha donat el tret de sortida a una nova edició del projecte #itutambé, una iniciativa que té com a objectiu dinamitzar espais que sovint es troben allunyats dels nuclis urbans com, per exemple, les urbanitzacions. I, a la comarca de la Selva, n’hi ha unes quantes.

L’edició d’enguany ha començat a caminar amb els tallers adreçats als joves que s’han fet a Montbarbat (Maçanet de la Selva), Aiguaviva (Vidreres) i Riuclar (Massanes). Aquest any es dona especial èmfasi a la interpretació i és per això que els participants compten amb professors especialitzats en teatre. Els tallers acabaran amb l’edició d’un curtmetratge que recollirà el treball fet pels joves participants.

Durant el mes de setembre començaran els tallers a Vallcanera (Sils), Santa Coloma Residencial (Santa Coloma de Farners), Can Fornaca (Riudarenes) o Riells i Viabrea. En el cas de Riudarenes, els joves han demanat fer un taller amb una modalitat musical del que es coneix com a “batalla de galls”, pròpia del món del rap nord-americà. També es recollirà l’experiència en un curtmetratge.

El projecte #itutambé inclou un treball comunitari previ que es concreta en reunions i contactes amb la xarxa social del municipi com són les associacions de veïns i les entitats. També estan implicats els tècnics de joventut de cada població, els serveis socials i alguns regidors.

La iniciativa està finançada per la Secretaria de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, i la coordina el Departament del Pla d’Inclusió i Ciutadania de l’Àrea de Benestar Social del Consell Comarcal de la Selva des de l’any 2013.

Sigues el primer/a en comentar

Respon

Tu dirección de correo no será publicada.


*


*