Oberta la inscripció per formar part del dossier de professionals d’arts escèniques i música de la Selva 2021

Consell Comarcal de la Selva. Foto: laselva360
Consell Comarcal de la Selva. Foto: laselva360

El Consell Comarcal de la Selva ha obert el període d’inscripcions per formar part del Dossier de professionals d’arts escèniques i música de la Selva 2021.

Des de l’ens comarcal han fet una crida a les companyies d’arts escèniques i música de la comarca de la Selva que vulguin formar part de la quarta edició d’aquest dossier que té com a objectou donar a conèixer els artistes i companyies, i facilitar una eina de contacte als programadors culturals, i molt especialment als Ajuntaments de la comarca.

En poden formar part els professionals i companyies que treballin qualsevol disciplina dins les arts escèniques (dansa,teatre,circ, entre altres) i la música i que tinguin un espectacle per exhibir i que demostrin una trajectòria artística suficient. El termini per presentar propostes finalitza el 20 de setembre de 2020.

El president de l’ens selvatà, Salvador Balliu, i el conseller de Cultura, Pere Fernández, han valorat molt positivament aquesta iniciativa que s’emmarca dins el projecte SelvaCultura, que es va posar en marxa la primavera de l’any 2017.

El Dossier de professionals d’arts escèniques i música s’inclou en el marc del projecte SelvaCultura, una plataforma que agrupa les activitats culturals que es porten a terme a la comarca.

Sigues el primer/a en comentar

Respon

Tu dirección de correo no será publicada.


*


*