Ocupació de gairebé el 95% a Les Nits de Marimurtra d’enguany

Big Mama a Les Nits de Marimurtra
Big Mama a Les Nits de Marimurtra. Foto: laselva360

La Fundació Carl Faust de Blanes ha fet una valoració positiva del festival de petit format Les Nits de Marimurtra, que enguany ha celebrat la 14a edició al Jardí Botànic Marimurtra. En aquesta edició han passat pel festival Maria del Mar Bonet, Menaix a Truà, BigMama i Susanna del Saz. Dos dels concerts -Maria del Mar Bonet i Menaix a Truà- han venut totes les entrades de manera anticipada. Per altra part, l’ocupació total dels quatre concerts que han tingut lloc durant el mes d’agost han fregat el 95% d’ocupació.

Josep Borrell, gerent de la Fundació Carl Faust -propietària del Jardí Botànic Marimurtra- explica a laselva360 que aquesta ha estat una edició molt positiva tant a  nivell qualitatiu com quantitatiu:

“La veritat és que estem molt contents. La valoració que fem de Les Nits d’aquest any, i darrerament és sempre així, és positiva en el sentit tant quantitatiu com qualitatiu. La gent respon molt bé a la nostra programació i la prova és que dels quatre concerts programats aquest estiu, a dos hem venut totes les entrades anticipadament. I els altres dos han quedat molt plens. A nivell qualitatiu continuem tenint la sensació de que cada any oferim una programació una mica millor i més interessant. Ens agrada portar els grans noms de la música catalana al nostre festival.”

Borrell també explica que els concerts de Les Nits de Marimurtra són una font de finançament per als fins fundacionals de la Fundació Carl Faust:

“L’origen de Les Nits de Marimurtra és el de trobar maneres de portar a terme allò que estableixen els nostres estatuts fundacionals, que són la recerca, la divulgació i la conservació de la botànica, en particular la del nostre entorn mediterrani. Amb aquests concerts no només fem aquesta aportació sinó que aconseguim recursos per portar a terme la nostra pròpia feina. També m’agradaria posar de relleu que l’aportació és triple per la vinculació que tenim amb Oncolliga Blanes, que gestionen el bar de Les Nits. D’aquesta manera, la gent que ve als nostres concerts no només ens ajuda gaudint de l’actuació i amb les nostres aportacions sinó que també ho fa amb Oncolliga i, per nosaltres, això és molt valor afegit”.

La Fundació Carl Faust és una fundació privada sense ànim de lucre que el 2009 va rebre la Creu de Sant Jordi de la Generalitat de Catalunya.
El Jardí Botànic Marimurtra està classificat com a Bé Cultural d’Interès Nacional per la Generalitat de Catalunya.

Sigues el primer/a en comentar

Respon

Tu dirección de correo no será publicada.


*


*