Operació contra el frau elèctric a la urbanització Aiguaviva parc de Vidreres

Operació contra el frau elèctric a Aiguaviva parc de Vidreres. Foto: Aj. Vidreres
Operació contra el frau elèctric a Aiguaviva parc de Vidreres. Foto: Aj. Vidreres

Operaris d’Endesa acompanyats de la policia local i Mossos d’Esquadra han efectuat aquest dissabte al matí una operació contra el frau elèctric a la urbanització Aiguaviva Parc de Vidreres. Segons ha avançat l’Agència Catalana de Notícies (ACN) i han publicat diversos mitjans, els operaris -que anaven tapats per evitar ser identificats- portaven un llistat d’unes 40 cases de la urbanització on s’havia detectat que s’havia punxat la llum del carrer. Es tracta de cases que estaven buïdes i han estat ocupades.

De forma paral·lela un grup de veïns s’ha manifestat aquest dissabte al matí per reclamar més seguretat a la zona i protestar per les ocupacions. Segons expliquen alguns veïns a l’ACN, l’actuació de desconnexió elèctrica d’aquest dissabte “és insuficient” i asseguren que hi ha un problema de seguretat a la urbanització. També diuen que hi ha un consum elèctric molt alt derivat de les plantacions de marihuana.

Per la seva banda, l’alcalde Jordi Camps ha dit que aquesta “no serà l’última actuació d’aquest tipus” i ha volgut deixar clar que no s’ha actuat a cap vivenda que tingui un informe de pobresa energètica.

Sigues el primer/a en comentar

Respon

Tu dirección de correo no será publicada.


*


*