L’oposició de Blanes tomba la proposta de sous del nou consistori

Ple Municipal Blanes
Ple Municipal Blanes. Foto: Aj. Blanes

El darrer punt de l’ordre del dia del primer ple d’aquest mandat de l’Ajuntament de Blanes incloïa les retribucions i indemnitzacions que han de percebre els membres del nou consistori, és a dir, els sous. I aquest punt no ha prosperat pels vots en contra de PSC, Junts per Blanes i Ciutadans, que sumen 11 vots, la majoria del plenari blanenc.

La proposta presentada contemplava dues dedicacions exclusives: la de l’alcalde, Àngel Canosa, i la del regidor del Gabinet d’Alcaldia i Cultura, Albert Sanz. La proposta també preveia una dedicació parcial per al regidor de Participació Ciutadana i Esports, Pere Lopera.

L’alcalde ha avançat que l’equip de govern seguirà treballant en la proposta i, si cal, es tornarà a convocar una altra sessió quan sigui possible. De moment, la propera data en el calendari és el 18 de juliol-

Pel que fa a la resta de punts de l’ordre del dia, a banda dels dos primers que havien de donar compte de sengles acords, s’han aprovat amb la unanimitat.

S’ha donat compte del cartipàs municipal i s’han aprovat tant la creació i composició dels grups municipals com la designació de portaveus; la creació i composició de les comissions informatives, el nomenament dels representants del consistori en els òrgans col·legials i la periodicitat de les sessions del ple municipal.

Sigues el primer/a en comentar

Respon

Tu dirección de correo no será publicada.


*


*