Piscines gratuïtes per combatre l’onada de calor

Piscina de Santa Coloma de Farnerrs. Foto: Aj. SCF
Piscina de Santa Coloma de Farnerrs. Foto: Aj. SCF

Aquest divendres és el dia de temperatures més altes provocades per l’onada de calor que estem patint a casa nostra i que va començar a mitjans de setmana. Avui s’han enregistrat valors de 41 graus a l’interior de la comarca de la Selva (Caldes de Malavella i Santa Coloma de Farners entre altres poblacions) i de 35 graus a la costa, a Blanes per exemple.

Per combatre aquestes temperatures extremes molts ajuntaments de la comarca han decidit no cobrar l’entrada a la piscina municipal a les persones empadronades fins el proper diumenge, dia previst per l’inici de normalització de les temperatures. És el cas de Sils, Riudellots de la Selva o Caldes de Malavella.

Altres poblacions, com Santa Coloma de Farners, han optat per aplicar preus simbòlics durant aquest dies. En el cas de la capital de la Selva, l’entrada a la piscina municipal tindrà el preu d’1 euro fins diumenge per a les persones empradonades al municipi.

L’onada de calor també ha provocat l’adopció de mesures excepcionals com l’activació del nivell 3 del Pla Alfa contra incendis a les poblacions de Vidreres, Tossa de Mar, Caldes de Malavella i Lloret de Mar. També s’ha prohibit la sega a tot el territori.

Sigues el primer/a en comentar

Respon

Tu dirección de correo no será publicada.


*


*