Podcast notícies de la Selva del dilluns 01/06/2020

Podcast notícies de la Selva
Podcast notícies de la Selva

Les noticies de la Selva en dos minuts.

Escolta-ho aquí:

Destaquem que avui la Selva entra en la fase 2 del desconfinament. Per altra part, l’Ajuntament de Tossa de Mar suspèn la rua de carnaval del 20 de juny per “motius de seguretat i higiene”.

També destaquem que el Grup Impuls per Girona (integrat per les Cambres de Girona, Palamós i Sant Feliu de Guíxols, Foeg, Pimec Girona i el Fòrum Carlemany) ha fet arribar als ajuntaments gironins de més de 3.000 habitants, Consells Comarcals i Diputació una carta on els demana mesures de reactivació econòmica per intentar ajudar les empreses amb dificultats i evitar en els propers mesos “una veritable emergència social de proporcions incalculables”.

I des del Consell Comarcal de la Selva ja es treballa en la reactivació econòmica de la comarca. L’ens comarcal s’acollirà al Pla de mesures urgents que ha endegat el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies i a la línia extraordinària i urgent del programa Treball i Formació, entre altres mesures.

Si t’agrada aquest contingut el pots rebre gratuïtament per Whatsapp cada dia a les 7 del matí. Envia un whatsapp amb la paraula SELVA al 972 09 15 40 i afegeix aquest número de telèfon a l’agenda de contactes del teu telèfon.

Sigues el primer/a en comentar

Respon

Tu dirección de correo no será publicada.


*


*