Policia local i Mossos aixequen 45 actes en un dispositiu especial a Blanes

Operatiu Via Blanes
Operatiu Via Blanes. Foto: Aj. Blanes

La Policia Local de Blanes i els Mossos d’Esquadra han posat en marxa aquest cap de setmana un operatiu especial a Blanes per combatre l’incivisme a la zona d’oci nocturn. Es tracta d’un dispositiu nocturn a l’estació de tren que té com a objectiu controlar les persones que arriben per anar a la zona d’oci dels Pins i evitar la introducció de drogues, armes prohibides o el consum d’alcohol a la via pública. La nova mesura forma part de les accions que es van acordar fa 10 dies durant la reunió entre l’Ajuntament, la Generalitat i els dos cossos de seguretat.

Durant el primer cap de setmana i només durant tres hores, l’operatiu va aixecar un total de 45 actes. La policia local en va fer 28 per incompliments de l’ordenança de civisme i consum d’alcohol a la via pública a més de decomissar begudes alcohòliques. Per la seva part, els Mossos en van fer 17 actes per tinença de drogues i 2 per portar armes prohibides.

Més tard, la policia local va aixecar 8 actes més a la zona dels Pins per consumir alcohol a la via pública i també per sorolls.

Sigues el primer/a en comentar

Respon

Tu dirección de correo no será publicada.


*


*