Presenten a Santa Coloma l’Associació de Dones Emprenedores de Catalunya

Presentació Associació de dones emprenedores de Catalunya
Presentació Associació de dones emprenedores de Catalunya

Establir sinergies entre les associades amb l’objectiu de crear oportunitats de negoci i tenir acompanyament en el seu projecte empresarial. Aquest és un dels objectius que, a curt termini, s’han marcat des de l’Associació de Dones Emprenedores de Catalunya (EmprenFem) que s’ha presentat aquest dimarts a El Centre – Eix de Negoci de Santa Coloma de Farners. L’acte ha comptat amb l’assistència d’una quarentena de persones i ha servit per donar formalitat a una entitat que ha nascut a partir d’una comunitat de Facebook que compta amb unes 1.400 dones.

Belén González, presidenta de l’entitat, ha explicat que la idea de crear l’associació ha sorgit de la necessitat del grup de fer networking així com obtenir acompanyament i assessorament per als seus projectes.

González creu que el lideratge femení aporta a l’empresa “més sentiment, més cooperació i una altra manera de fer a la dels homes. Ni millor ni pitjor, diferent”. La presidenta de l’entitat també creu que encara falta molt per fer per la igualtat entre dones i homes al món de l’empresa i a la societat en general “perquè han estat segles en les que les dones han estat en un segon pla”.

Les impulsores de l’Associació han establert la seu social de l’entiat a El Centre – Eix de Negoci, on han rebut assessorament en diferents àmbits a través del cercle de la Selva d’Ateneus Cooperatius de les Terres Gironines.

Sigues el primer/a en comentar

Respon

Tu dirección de correo no será publicada.


*


*