Presenten la programació de Les Nits de Marimurtra d’enguany

Les Nits de Marimurtra 2019. Foto: laselva360
Les Nits de Marimurtra 2019. Foto: laselva360

Maria del Mar Bonet, Big Mama, Menaix a Truà i Susanna del Saz són les propostes de Les Nits de Marimurtra d’enguany, el cicle de concerts de petit format que aquest 2019 arriba a la 14 edició. La Fundació Carl Faust ha presentat la programació del proper mes d’agost al Templet de Linné del Jardí Botànic Marimurtra de Blanes.

El gerent de la Fundació Carl Faust – propiètaria i gestora del jardí- ha explicat que Les Nits de Marimurtra són una eina que aporta ingressos per desenvolupar l’activitat principal de la Fundació:

Les 14 edicions que ja portem de Marimurtra han sigut gràcies en bona part a l’esforç de molta gent. Això pot sonar a tòpic però no ho és. Hi ha una programació, una constància de la Fundació Carl Faust de tenir presència en l’escena lúdico-cultural i cívica de Blanes i la Costa Brava. Per altra banda Les Nits són eina per contribuir als fins fundacionals  de la Fundació. Recordem que la Fundació es dedica bàsicament a la divulgació, conservació i recerca científiques, especialment en botànica, però Les Nits són una eina per aconseguir recursos per aquests fins fundacionals.

Borrell creu que Les Nits de Marimurtra contribueixen a portar més visitants al jardí botànic:

Una de les virtuts de Les Nits es que ens dona l’oportunitat de sortir de la nostra zona de confort i així poder arribar a gent que potser no tindria un interès específic en la botànica però que gràcies a Les Nits s’assebenta que existim, ens coneix, ens visita i possiblement repeteix.

Respecte a l’actuació de Maria del Mar Bonet, Josep Borrell ha avançat que el repertori de l’artista durant el concert estarà relacionat amb els jardins:

 

És una artista molt consagrada, molt reconeguda i molt mediterrània. Té molt de sentit que estigui a Marimurtra, per concepte, per trajectòria, per arrels. Era qüestió de temps i tard o d’hora havia de venir. Pel que sabem i hem pogut parlar amb ella, també està molt contenta de venir i ens ha avançat que la seva programació contindrà temes basats en jardins.

Pel que fa a la vessant solidària de Les Nits de Marimurtra, enguany i per tercer any consecutiu, la Fundació Oncolliga Girona serà l’encarregada de la gestió del servei de bar, els beneficis del qual aniran destinats a l’entitat, que lluita per millorar la qualitat de vida dels malalts de càncer i els seus familiars.

Sigues el primer/a en comentar

Respon

Tu dirección de correo no será publicada.


*


*