Primeres anul·lacions d’activitats a la Selva per contenir el coronavirus

Primeres anul·lacions d'activitats a la Selva per contenir l'expansió del coronavirus
El president Torra, acompanyat dels consellers Vergés i Buch, durant la roda de premsa. Foto: Rubén Moreno - Gencat

Diversos Ajuntaments de la comarca de la Selva han començat a comunicar l’anul·lació de diverses activitats previstes per als propers dies en compliment de les mesures per contenir l’expansió del coronavirus que el Govern ha anunciat aquest dimecres en roda de premsa. Les mesures entraran en vigor aquest dijous 12 de març i s’allargaran durant 15 dies.

A Caldes de Malavella el consistori ha comunicat l’anul·lació de la Fira Gegantera de Comarques Gironines prevista per aquest dissabte, la Fira de la Terra prevista per diumenge i la xerrada per parlar de residus programada per divendres al vespre.

A Santa Coloma de Farners, s’ha suspés la funció de teatre “Bianco” de LaBú Teatre d’aquest divendres i el concert benèfic organitzat per la Creu Roja de Santa Coloma de Farners.

Maçanet de la Selva també ha informat de la cancel·lació de les activitats del carnestoltes previstes per als dies 14 i 15 de març així com la Marxa de Martorell. També s’ajorna la presentació de la 3a Mostra de Curtmetratges del projecte #itutambé que s’havia de celebrar el dia 27 de març al Teatre La Societat.

Sils també ha cancel·lat la Fira de Consum Responsable que estava prevista per aquest diumenge.

Mesures de contenció que entren en vigor aquest dijous

El Govern de la Generalitat ha fet públiques una sèrie de mesures per contenir l’expansió del coronavirus que entren en vigor aquest dijous i es perllongaran, com a mínim, durant 15 dies.

Els esdeveniments esportius, professionals i no professionals, s’hauran de fer a porta tancada, excepte aquells en què hi participin menors d’edat, que podran anar acompanyats.

Se suspenen o s’ajornen les activitats col·lectives en espais tancats o oberts que impliquin una concentració superior a 1.000 persones. Si l’aforament dels espais és inferior a les 1.000 persones, es podran celebrar únicament si només s’ocupa un terç de l’aforament màxim autoritzat, amb l’objectiu de garantir un espai de separació adequat entre els participants.

Aquestes mesures de restricció s’apliquen a espectacles públics, recreatius i d’oci, activitats culturals, religioses o similars, amb independència que siguin ofertes per un titular, explotador o organitzador públic o privat.

Sigues el primer/a en comentar

Respon

Tu dirección de correo no será publicada.


*


*