Programa especial amb motiu de la 5a trobada d’emprenedors i empreses

solucions360 produirà un programa multiplataforma a la 5a trobada d'emprenedors i empreses
solucions360 produirà un programa multiplataforma a la 5a trobada d'emprenedors i empreses

solucions360, una de les empreses residents de El Centre – Eix de Negoci de Santa Coloma de Farners, produirà un programa audiovisual durant la 5a trobada d’emprenedors i empreses que se celebra aquest dimecres a Santa Coloma de Farners.

Es tracta d’un programa en format ràdio que es podrà seguir en directe a través de Youtube. L’àudio i el vídeo quedaran disponibles per poder ser consultats posteriorment. solucions360 també habilitarà un espai web específic per aquest programa.

El programa tindrà una durada d’una hora i l’emissió en directe es farà d’onze a a dotze del migdia des d’un set de ràdio instal·lat a El Centre – Eix de Negoci i estarà presentat i dirigit per Josep Lluís Vidal. Els continguts del programa inclouen entrevistes als responsables de El Centre – Eix de Negoci, als tècnics del servei d’empresa del Consell Comarcal de la Selva, a les autoritats locals i comarcals així com a diferents emprenedors i emprenedores.

solucions360 és una empresa especialitzada en comunicació, màrqueting online i formació. També és l’editora dels portals d’informació de proximitat laselva360 i maresme360.cat.

Sigues el primer/a en comentar

Respon

Tu dirección de correo no será publicada.


*


*