Publicades les bases per seleccionar el projecte expositiu de l’Art en Ruta

Levi Orta
L'artista Levi Orta ha estat el guanyador de l'Art en Ruta 2019. Foto: SelvaCultura

El programa Art en Ruta del Consell Comarcal de la Selva arriba a la tercera edició. L’Art en Ruta és un cicle d’exposicions itinerants de promoció de les arts visuals que busca crear un circuit anual expositiu i oferir una plataforma de promoció del talent artístic de la comarca.

Ara, l’ens comarcal ha publicat les bases que regiran el concurs que haurà de seleccionar el projecte que es promocionarà l’any vinent 2020 a diferents sales d’exposicions de la comarca, Perpinyà i Girona. A més, l’obra seleccionada tindrà una dotació econòmica de 2.000 euros i formarà part d’un programa de divulgació i comunicació del treball de l’artista.

A l’Art en Ruta poden participar artistes i col·lectius que estiguin vinculats a la comarca de la Selva i treballin amb les arts visuals, l ‘artesania i mitjans audiovisuals i interactius. Des del Consell Comarcal de la Selva expliquen que amb aquest projecte “es preveu seguir donant suport a la promoció de l’escena cultural com a factor de dinamització social i econòmica de la comarca”.

El guanyador de l’Art en Ruta d’aquest 2019 ha estat l’artista cubà Levi Orta.

Sigues el primer/a en comentar

Respon

Tu dirección de correo no será publicada.


*


*