Ramon Madaula, Albert Canadell, Joan Callau i Jaume Planas són els guanyadors dels 56ens Premis Recvll de Blanes

Guardonats i autoritats dels 56ens Premis Recvll de Blanes
Guardonats i autoritats dels 56ens Premis Recvll de Blanes. Foto: Aj. Blanes

Ramon Madaula, Albert Canadell, Joan Callau i Jaume Planas són els guanyadors de la 56a edició dels Premis Recvll de Blanes. L’acte de lliurament de premis ha tingut lloc aquest diumenge al migdia al Teatre de Blanes i ha estat encapçalat pel president de la Generalitat, Quim Torra, i l’alcalde de la població, Àngel Canosa.

El Premi de Narració Joaquim Ruyra, dotat amb 2.500 euros, ha estat per Albert Canadell amb l’obra ‘La Ferida’. El Premi de Poesia Benet Ribas, amb una dotació de 1.500 euros, se l’ha endut Joan Callau, amb ‘Com l’Hora Blava’. Pel que fa al Premi de Teatre Josep Ametllet, dotat amb 2.000 euros, ha estat per Ramon Madaula amb l’obra ‘Els Brugarol’. I el Premi de Retrat Literari R. Cornellà-J. Abril, dotat amb 800 euros, se l’ha endut Jaume Planas amb l’obra “Un weekend prop de l’estany”.

El jurat dels premis, que enguany ha estat presidit per primer cop per una dona -l’escriptora gironina Maria Mercè Roca- ha declarat desert el premi de Periodisme perquè “les obres presentades no reunien la qualitat necessària” segons el jurat.

Commemoració dels 100 anys de la Revista Recvll

El lliurament de premis d’enguany ha girat a l’entorn de la commemoració dels 100 anys que compleix aquest 2020 la Revista Recvll. El fil conductor ha consistit en repassar històrica, visual i literàriament aquest segle de vida de la publicació estructurat en parelles de dècades. D’aquesta manera, en cadascun dels apartats de les respectives categories premiades, s’ha fet la lectura de fragments d’editorials representatives de la publicació.

Sigues el primer/a en comentar

Respon

Tu dirección de correo no será publicada.


*


*