Recullen firmes contra la pujada d’impostos de Santa Coloma

Full de recollida de signatures contra la pujada d'impostos de Santa Coloma
Full de recollida de signatures contra la pujada d'impostos de Santa Coloma.

Un grup de veïns de Santa Coloma de Farners ha iniciat una campanya de recollida de signatures com a protesta per la pujada de les ordenances fiscals aprovada de forma provisional pel govern local.

Tot ha començat aquesta setmana a les xarxes socials després que es conegués la decisió del govern municipal d’apujar entre un 1,5 i un 3% els impostos i taxes municipals “per actualitzar el nivell d’ingressos municipals a l’increment de l’IPC dels darrers dos anys”, segons una nota del consistori publicada al web municipal.

La campanya s’ha articulat a través de diversos comerços de Santa Coloma en els que es poden trobar uns fulls on deixar la signatura. “Ho hem fet així perquè no es vinculi a cap entitat del poble amb aquesta iniciativa”, expliquen els organitzadors.

En el full de signatures, els promotors de la campanya expliquen el seu “total desacord amb l’aprovació provisional de la modificació de les ordenances fiscals” i demanen que “no es continuï endavant amb aquesta decisió ja que existeixen altres opcions que no repercuteixen d’aquesta manera en els ciutadans”.

“No s’entèn aquesta pujada quan al poble hi ha mancances”, afegeix una de les impulsores de la recollida de signatures. La intenció és lliurar al govern les signatures recollides durant el proper ple municipal.

La modificació provisional de les ordenances fiscals es va aprovar en el ple extraordinari del passat dilluns amb el suport de tots els grups municipals excepte la CUP, que va votar en contra.

Sigues el primer/a en comentar

Respon

Tu dirección de correo no será publicada.


*


*