Reempresa gestiona el traspàs de 21 empreses a la demarcació durant el primer semestre

Reempresa
Foto: Servei Reempresa

21 empreses de les comarques gironines que no trobaven nou propietari han estat traspassades durant el primer semestre d’aquest 2019, tres més que tots els registrats el 2018. Són dades del Servei Reempresa que ha donat a conèixer la Diputació de Girona.

Des de la Diputació destaquen en una nota de premsa que “aquests resultats “són fruit d’un conveni entre la patronal Cecot, Autoocupació i la Diputació de Girona per impulsar el mercat de compravenda de petites i mitjanes empreses a les comarques gironines”.

Des del 2013, han estat 218 empreses les que han canviat de mans a través d’aquest programa. Un 35% són del sector hostaler; un 28 %, de l’àmbit del comerç; un 16 %, del sector serveis, i un 5 %, de la indústria. El Centre de Reempresa de Catalunya ha calculat que la continuació en el mercat d’aquestes empreses ha evitat la pèrdua de prop de 600 llocs de treball a la demarcació i han suposat una inversió induïda de més de 7,1 milions d’euros.

El servei Reempresa és una iniciativa de la patronal Cecot i Autoocupació. Es va posar en marxa l’any 2011 i, des de llavors, ha aconseguit la continuïtat de 2.400 empreses a tot Catalunya.

Actualment, diversos Ajuntaments de la demarcació de Girona i tots els Consells Comarcals estan adherits al servei Reempresa.

Sigues el primer/a en comentar

Respon

Tu dirección de correo no será publicada.


*


*