Restablerta la circulació de trens entre Maçanet i Figueres

AVE
Un tren de l'AVE. Foto: Renfe

La circulació de trens de rodalies i regionals entre Maçanet de la Selva i Figueres ha quedat restablerta a mig matí d’aquest divendres. També s’ha restablert la circulació de trens d’alta velocitat entre Figueres-Vilafant i Barcelona. Això sí, els serveis acumulen retards i en el cas de la línia R11 la circulació s’ha restablert per una sola via.

Des de primera hora del matí el servei de tren entre Maçanet i Figueres ha quedat interromput per diversos actes vandàlics que han afectat a les instal·lacions, segons ha informat Adif.

Segons Renfe, a l’alta velocitat hi ha hagut un incendi a la zona de vies entre Girona i Figueres que ha obligat a interrompre la circulació en aquest tram, amb afectacions a la connexió internacional amb França. Un altre incendi en el tram entre Riells i Vilobí d’Onyar ha provocat una avaria de senyalització en aquest tram.

Per altra part, la circulació de la línia R11 també s’ha interromput a Maçanet i Figueres per diversos actes vandàlics que han provocat danys a les instal·lacions.

Sigues el primer/a en comentar

Respon

Tu dirección de correo no será publicada.


*


*