Retiren els pneumàtics de l’abocador descobert a Tossa

Abocador de pneumàtics
Abocador de pneumàtics. Foto: Síndic

L’Ajuntament de Tossa de Mar ha anunciat que ja s’han retirat els pneumàtics que els agents rurals van descobrir ara fa poc més d’una setmana en un solar de la població.

Segons informa el consistori en una nota de premsa, el propietari del solar -que no té res a veure en el negoci de la producció de pneumàtics- ha estat el que ha assumit la seva retirada, unes 50 tones.

Els agents rurals van localitzar la setmana passada 2.500 pneumàtics abandonats en un solar que ocupava un antic kàrting. Poc després, el Síndic de Greuges es va adreçar en un comunicat a l’Ajuntament de Tossa de Mar, l’Agència de Residus de Catalunya i la Direcció General dels Agents Rurals i va demanar una actuació “immediata i contundent” per “restituir el medi, regenerar l’espai degradat per l’abocament incontrolat, i garantir la salut i la seguretat de les persones i els béns”.

L’alcaldessa Imma Colom s’ha mostrat sorpresa “perquè mai ningú no ho havia detectat fins ara” i agraït “la bona predisposició” del propietari del solar.

Sigues el primer/a en comentar

Respon

Tu dirección de correo no será publicada.


*


*