Roben la imatge de la verge de Santa Margarida de Vilobí

Imatge Verge Santa Margarida de Vilobí. Foto: Aj. Vilobí
Imatge Verge Santa Margarida de Vilobí. Foto: Aj. Vilobí

Uns lladres han robat la imatge de la verge de l’ermita de Santa Margarida de Vilobí d’Onyar. No es coneix exactament quan ha estat el robatori, però l’Ajuntament sospita que ha estat entre dimarts i dimecres donat que a principis de setmana unes persones que van visitar l’espai no van veure res estrany segons ha explicat a laselva360 l’alcaldessa en funcions de Vilobí, Cristina Mundet.

Va ser una persona que passejava per la zona la que aquest dimecres va alertar del robatori la Guàrdia Municipal. Segons els primers indicis, els lladres -se sospita que pot haver estat més d’una persona per les dimensions i pes de la figura- van serrar la reixa de la finestra per després manipular el pany de la porta per poder treure la imatge.

L’alcaldessa en funcions ha comdemnat l’acció i ha dit que “aquest robatori ha causat molta indignació al poble perquè Santa Margarida és la patrona del municipi i el robatori es produeix a les portes de l’aplec”. Cristina Mundet també ha explicat que la imatge “data de la postguerra i no té un valor econòmic molt elevat però sí un gran valor sentimental pel municipi de Vilobí d’Onyar” i ha assegurat que l’aplec es farà igualment.

L’ermita de Santa Margarida està situada en un paratge aïllat a mig camí entre Vilobí d’Onyar i Vallcanera (Sils). Cada any acull centenars de persones que celebren l’aplec de Santa Margarida el 20 de juliol.

Els Mossos d’Esquadra s’han fet càrrec de la investigació.

Sigues el primer/a en comentar

Respon

Tu dirección de correo no será publicada.


*


*