Ryanair anuncia la seva marxa de l’aeroport de Vilobí

Ryanair confirma el tancament de la seva base a l'aeroport de Vilobí
Ryanair planeja deixar la base de Girona. Foto: laselva360

Les sospites s’han confirmat. La companyia aèria irlandesa Ryanair ha anunciat aquest divendres el tancament de la base que té a l’aeroport Girona – Costa Brava, situat a Vilobí d’Onyar. Segons una carta a la que ha tingut accés Esplugues Televisió i que recullen diversos mitjans, el tancament es farà efectiu el 8 de gener del 2020 i podria afectar un total de 164 treballadors, entre pilots i personal de cabina.

La carta que l’empresa ha enviat als treballadors explica que els beneficis han caigut perquè el mercat europeu està saturat. L’empresa també culpa del tancament al retard en l’entrega dels nous models d’avió Boeing, que s’estan revisant després que dos d’ells tinguessin accidents amb vìctimes mortals.

L’empresa, però, obre la porta a la recol·locació dels treballadors. Aquests han convocat una vaga per al setembre en protesta per la decisió de la companyia.

Per altra part, Ryanair defensa que el tancament de la seva base a l’aeroport de Vilobí no hauria d’afectar a les rutes de Girona. Tot i això s’haurà de veure quin és l’impacte d’aquest tancament sobre l’activitat de l’aeroport. Precisament a mitjans de juliol Ryanair va anunciar una nova ruta entre Girona i la ciutat alemanya de Bremen que començarà a funcionar el proper hivern.

Sigues el primer/a en comentar

Respon

Tu dirección de correo no será publicada.


*


*