Ryanair es queda finalment a l’aeroport de Vilobí

Un avió de Ryanair a Vilobí
Un avió de Ryanair a Vilobí

Finalment l’aerolínia irlandesa de baix cost Ryanair no tancarà la base de l’aeroport Girona-Costa Brava, ubicat a Vilobí d’Onyar. Segons avancen diversos mitjans els treballadors han acceptat una rebaixa de les condicions del contracte: passen de ser fixos permanents a ser empleats discontinus. Això vol dir que treballaran nou mesos l’any i estaran tres mesos a l’atur.

Ha estat aquest divendres que l’empresa ha anunciat que manté la seva base gironina. Segons TV3, molts treballadors han firmat el canvi de contracte per no perdre la feina però han afegit un annex en el que mostren el seu desacord amb la mesura de la companyia.

En els nous contractes no hi figura l’antiguitat del treballador i a alguns se’ls ha canviat la categoria. Ryanair té una plantilla de 120 persones a la base de l’aeroport de Vilobí.

A finals d’agost l’aerolínia va anunciar el tancament de la base de Girona juntament amb les de Lanzarote, Gran Canària i Tenerife. Ho va fer mitjanánt una carta que va enviar als treballadors explicant que els beneficis han caigut perquè el mercat europeu està saturat. L’empresa també culpava del tancament al retard en l’entrega dels nous models d’avió Boeing, que s’estan revisant després que dos d’ells tinguessin accidents amb vìctimes mortals.

 

 

Sigues el primer/a en comentar

Respon

Tu dirección de correo no será publicada.


*


*