Salut confirma tres casos lleus de coronavirus a la Selva

Hospital Can Ruti
L'Hospital de Can Ruti de Badalona és un dels 10 laboratoris que treballen per fer les proves per descartar o confirmar els casos de coronavirus. Foto: Hospital Germans Trias i Pujol

El Departament de Salut ha confirmat un total de 55 nous casos de coronavirus a tot Catalunya. D’aquests, tres són de la comarca de la Selva segons fonts de la Regió Sanitària de Girona. Es tracta de dos homes de 91 i 80 anys d’edat respectivament i una dona de 48 anys, tots tres en estat lleu. També s’han confirmat dos casos al Gironès, una dona de 37 anys i un home de 45.

El Departament de Salut també ha confirmat la mort d’una persona infectada per coronavirus a Catalunya. Del nombre total d’afectats, 20 són greus. I del nombre total d’afectats, 22 són professionals sanitaris.

Per altra part, des que es va detectar el primer cas de coronavirus SARS-CoV-2 a Catalunya, ja han rebut l’alta mèdica 3 persones.

Avui, per altra banda, l’Organització Mundial de la Salut (OMS), ha declarat la situació de pandèmia per coronavirus, que ja afecta a 114 països. Avui també s’han començat a anul·lar diverses activitats a la comarca de la Selva que estaven previstes per als propers dies per frenar l’expansió del coronavirus en compliment de les mesures dictades aquest dimecres pel Govern de la Generalitat de Catalunya.

Sigues el primer/a en comentar

Respon

Tu dirección de correo no será publicada.


*


*