Salvador Balliu repeteix com a president del Consell Comarcal de la Selva

Investidura Salvador Balliu
Investidura Salvador Balliu. Foto: Comunicació CC Selva

No hi ha hagut sorpreses i Salvador Balliu (JuntsxCat) ha estat investit de nou aquest dijous al migdia president del Consell Comarcal de la Selva per als propers 4 anys. Balliu ha obtingut 18 vots favorables, els del seu grup, Independents de la Selva i PSC mentre que Joan Martí (ERC) n’ha obtingut 11 (ERC + 1) i Miquel Àngel González (C’s) n’ha obtingut 1.

Una trentena de persones convocades per l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) han protestat davant de la seu del Consell Comarcal pel pacte entre Junts per Catalunya i PSC però no han pogut accedir a la sala de plens perquè l’aforament era limitat.

En el seu discurs, Salvador Balliu ha demanat que es deixin de banda les ideologies polítiques i ha destacat que “els pròxims quatre anys contribuirem a tots els projectes que afavoreixin el progrés i el desenvolupament dels nostres 26 municipis i dels seus habitants”.

Per la seva banda, Joan Martí ha dit que “cal aprofitar qualsevol escletxa per fer costat a la República i avui hem perdut una oportunitat per fer-ho al Consell Comarcal de la Selva”, segons recull Catalunya Informació.

La setmana passada Junts per Catalunya, Independents de la Selva i PSC  van fer públic la reedició del pacte de govern que han mantingut els darrers 4 anys a l’ens comarcal.

El proper dimarts dia 16 de juliol a les 12 del migdia està previst el ple en el que s’aprovarà el cartipàs comarcal.

Sigues el primer/a en comentar

Respon

Tu dirección de correo no será publicada.


*


*