Santa Coloma acull una jornada sobre els valors cooperatius aplicats als negocis

El Centre – Eix de Negoci de Santa Coloma de Farners acull aquest dimarts al matí una jornada que té com a objectiu reflexionar sobre com els valors cooperatius poden influir de manera positiva en la satisfacció dels clients i arribar així a crear relacions comercials més fructíferes.

La jornada començarà amb una ponència sobre l’economia del bé comú, que anirà a càrrec de Josep Maria Carbó. Seguidament es presentaran casos de bones pràctiques, com l’Associació Oli de la Vall d’Arbúcies, que ha recuperat oliveres centenàries. L’oli que produeixen ha estat etiquetat per l’Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA) de la Generalitat de Catalunya com a Oli de gamma alta.

També es donarà a conèixer l’experiència “La Sobirana Etílica” de Santa Coloma de Farners. Amb ells es reflexionarà entorn a la procedència i producció dels licors. Aquesta cooperativa colomenca és la impulsora de la primera ratafia cooperativa de Catalunya, que s’ha finançat a través de campanyes de micromecenatge.

La jornada també comptarà amb la presència del col·lectiu Start Art, al que pertanyen persones emprenedores de l’àmbit creatiu, artístic i artesanal de la comarca de la Selva i la cooperativa Divertus, que treballen en l’activació d’equips de treball a través del coaching.

Sigues el primer/a en comentar

Respon

Tu dirección de correo no será publicada.


*


*