Santa Coloma celebra avui una consulta per decidir si dedica un espai a l’1-O

Papereta de la consulta de l'espai a l'1-O de Santa Coloma de Farners
Papereta de la consulta de l'espai a l'1-O de Santa Coloma de Farners

Santa Coloma de Farners celebra aquest diumenge una consulta popular no referendària per decidir si dedica un espai a la memòria i l’esperit de l’1 d’octubre i, en cas afirmatiu, escollir el nom per al mateix. La celebració de la consulta és fruït d’un acord del Ple municipal del passat 17 de setembre.

Segons un BAN de l’Ajuntament, hi poden participar les persones majors de 16 anys empadronades a Santa Coloma de Farners i que tinguin la condició política de catalans, que pertanyin a un estat membre de la Unió Europea i acreditin un any de residència continuada, o de tercers estats amb residència legal durant tres anys.

Entre les opcions proposades per la Comissió de Nomenclàtor hi ha canviar el nom de la plaça de l’Ajuntament per “plaça del 1r d’octubre”; dedicar un espai a la plaça de l’Ajuntament sense canviar-li el nom; anomenar l’espai enjardinat davant l’escola Sant Salvador (entre el carrer Torrent i Passeig Sant Salvador) com “jardí del 1r d’octubre”; anomenar l’espai de la rotonda entre la carretera de Sant Hilari, passeig de Sant Salvador i carrer Moragas com “espai del 1r d’octubre” o no dedicar cap espai, ni canviar nom de plaça.

Les votacions es poden fer entre les 9 del matí i les 8 del vespre al Pavelló del Nòria.

Sigues el primer/a en comentar

Respon

Tu dirección de correo no será publicada.


*


*