Santa Coloma de Farners acollirà la presentació del llibre solidari Set amigues i un robatori misteriós a Egipte

'Set amigues i un robatori misteriós a Egipte' és el títol del llibre solidari que es presentarà a Santa Coloma
'Set amigues i un robatori misteriós a Egipte' és el títol del llibre solidari que es presentarà a Santa Coloma

Santa Coloma de Farners acollirà la presentació del llibre solidari Set amigues i un robatori misteriós a Egipte el proper dissabte a les set de la tarda a la Casa de la Paraula. L’acte el conduirà el filòleg i professor de secundària colomenc Joan Casalprim.

L’Ariadna Bosch, l’Ariadna Vila, la Núria Rosón, la Ceci Cuadrado, la Clàudia Cantó, la Berta Parra i la Mariona Serra, alumnes de cinquè de primària, són les escriptores d’aquesta historia. El llibre es presentarà a la capital de la Selva, població de la Mariona, després de la seva publicació el passat mes d’abril. De fet, l’acte es va haver de posposar per la pandèmia de Covid-19. Des de la fi de l’estat d’alarma les escriptores han pogut promocionar el relat amb signatures de llibres, entrevistes i actes públics.

Si el temps acompanya, la presentació es farà al pati de la Casa de la Paraula. Està previst que hi assisteixi l’alcaldessa de Santa Coloma, Susagna Riera, així com diversos regidors i alcaldes de la comarca. Es preveu també la presencia del president del Consell Comarcal de la Selva, Salvador Belliu, i el conseller de Cultura, Pere Fernández.

L’aforament a l’acte serà limitat i totes aquelles persones que hi vulguin assistir s’han d’inscriure prèviament trucant a la Casa de la Paraula al telèfon 972843582. També està prevista una segona presentació a la ciutat de Girona durant la tardor, tot i que no s’ha confirmat la data.

Set amigues i un robatori misteriós a Egipte, un projecte solidari

Quan l’Ariadna Bosch, l’Ariadna Vila, la Núria, la Ceci, la Clàudia, la Berta i la Mariona van engegar aquest projecte només tenien deu anys. Totes elles es van endinsar en un viatge que les portaria a conèixer i a aprendre sobre un país desconegut: Egipte. El llibre és un projecte conjunt i una motivació per a les escriptores. Van anar construint el relat i finalment van decidir fer un pas més enllà i destinar els diners a un fi social.

El fet de conèixer l’Hospital de Sant Joan de Déu des de dins les va portar a decidir que tots els beneficis es donarien al projecte Hospital Amic. I és que, tal i com han explicat elles mateixes, van tenir l’oportunitat de conèixer la gran tasca que fan dia rere dia amb els pacients i les famílies i no tenen cap dubte que aquests diners seran molt ben emprats.

Sigues el primer/a en comentar

Respon

Tu dirección de correo no será publicada.


*


*