Santa Coloma de Farners, al Polònia de TV3

Santa Coloma de Farners al Polònia. Foto: TV3
Santa Coloma de Farners al Polònia. Foto: TV3

Els fets que van tenir lloc al ple de constitució de l’Ajuntament de Santa Coloma de Farners del passat dissabte 15 de juny han fet la volta a tot Catalunya. Gairebé tots els mitjans de comunicació es van fer ressò de l’escridassada que van rebre els regidors de Junts per Catalunya, Independents de Santa Coloma i PSC per intentar un pacte que, finalment, no es va materialitzar.

També tots els mitjans que han parlat del tema han fet referència a l’acció de la germana de Quim Torra, que va despenjar la foto oficial del President i se la va endur de la sala de plens.

Aquest dijous al vespre aquests fets han arribat al programa satíric de Televisió de Catalunya, Polònia. Cap a la meitat del programa -minut 15:30- un esquetx parodia un anunci en el que es promociona el telèfon 112 com “el telèfon de crispació ciutadana”. De fet, el nom del gag és “Com gestionar la frustació pels pactes municipals?”.

La primera “ciutadana” que truca al “telèfon de crispació ciutadana” pregunta si pot “anar diumenge a Santa Coloma de Farners” i “l’operador” li respon amb una altra pregunta: “Depèn, són més de Puigdemont o de Torra?”. La dona respon que són “de Torra, de Torra” i l’operador acaba dient “Ah! Doncs sí, vagin que s’ho passaran molt bé. Hi ha una activitat per tota la família que es diu despenjar i penjar el cartell del President. És molt divertit” a la qual cosa la dona respon “Oh! Qué bé! Moltes gràcies!!.

El gag continua amb altres exemples de pactes polèmics com el de Figueres, Barcelona o Sant Cugat.

Podeu veure el programa sencer aquí:

Sigues el primer/a en comentar

Respon

Tu dirección de correo no será publicada.


*


*