Santa Coloma instal·larà càmeres de videovigilància a diversos punts del poble

Rotonda entrada Santa Coloma de Farners. Foto: Aj. Santa Coloma
Rotonda entrada Santa Coloma de Farners. Foto: Aj. Santa Coloma

L’Ajuntament de Santa Coloma de Farners ha anunciat l’obertura d’un procés de licitació per instal·lar càmeres de videovigilància a diversos punts del municipi. Les càmeres, que permetran llegir les matrícules dels vehicles i transmetre imatges en temps real, s’instal·laran en nou punts diferents de la població i el cost previst és de 70.000 euros, inclòs el manteniment.

Els punts on es col·locaran les càmeres són els principals accesos del municipi: carreteres d’Anglès, carretera de Sant Hilari, carretera de Castanyet, carretera de Sils i carretera dels Banys. També es posaran càmeres als accessos de les urbanitzacions de Santa Coloma Residencial, Can Malladó-Can Camps i Masserra.

Segons expliquen des del consistori colomenc en una nota de premsa, aquesta mesura s’ha pres després de l’aprovació de diverses mocions al ple municipal per augmentar les mesures de protecció a la població arran dels darrers robatoris a domicili que s’han produït a Santa Coloma de Farners i a diversos municipis de la comarca de la Selva, com Sils o Vilobí d’Onyar entre altres.

En les darreres setmanes l’Ajuntament de Tossa de Mar també ha anunciat que augmentarà el número de càmeres de videovigilància que ja hi ha al municipi.

Sigues el primer/a en comentar

Respon

Tu dirección de correo no será publicada.


*


*