Santa Coloma recupera el servei de bar al parc de Sant Salvador

Bar Parc Sant Salvador
Bar Parc Sant Salvador. Foto: laselva360

El parc de Sant Salvador de Santa Coloma de Farners recuperarà ben aviat el servei de bar que va desaparèixer ara fa quatre anys, el 2015. Llavors, l’antiga concessionària va renunciar a l’explotació del servei, que estava situat al passeig de la Font Picant, per les condicions econòmiques segons expliquen des de l’Ajuntament en un article publicat a la revista local Ressó.

Ara, el consistori colomenc ha convocat un concurs per reobrir el servei i ja s’ha adjudicat el contracte. De fet, fa setmanes que es fan obres per adequar un espai que està situat just al costat dels lavabos públics, a l’entrada del parc. El canvi d’ubicació s’ha fet per dos motius: perquè els usuaris del bar en puguin fer-ne ús i per facilitar el manteniment dels mateixos.

Per altra banda, l’establiment també oferirà un servei bàsic de manteniment de bicicletes i donarà informació sobre rutes que es poden fer a peu o en bici.

El servei s’ha adjudicat per un import de 2.8965 euros anuals per un període de cinc anys.

1 Comentari

  1. Espero i desitjo que tinguin cura dels serveis com de l’entorn on estan ubicats, tinguin en compte les espècies d’aus i altres animalons que viuen al passeig i a ser possible no els molestin.
    Molta sort en aquesta aventura

Respon

Tu dirección de correo no será publicada.


*


*