Santa Coloma vota per dedicar una plaça al primer d’octubre

Santa Coloma vota per dedicar una plaça al primer d'octubre. Foto: Aj. SCF
Santa Coloma vota per dedicar una plaça al primer d'octubre. Foto: Aj. SCF

Canviar el nom de Plaça de l’Ajuntament per Plaça del 1r d’octubre. És la opció que més vots a obtingut dels colomencs i colomenques que van participar diumenge passat en la consulta popular organitzada per l’Ajuntament de Santa Coloma de Farners per saber si la ciutadania estava disposada a dedicar algun espai de la població a l’1 d’octubre.

Els resultats provisionals revelen que la opció guanyadora és canviar el nom de Plaça de l’Ajuntament per Plaça del 1r d’octubre, amb 573 vots. En segon lloc ha quedat l’opció d’anomenar l’espai enjardinat de davant l’Escola com Jardí del 1r d’octubre, amb 160 vots.

La resta d’opcions, un espai dins la plaça de l’Ajuntament sense canviar el nom, canviar el nom de la rotonda de davant de l’escola Sant Salvador d’Horta i no dedicar cap espai han tingut un escàs suport, amb 22, 20 i 5 vots respectivament.

S’han comptabilitzat 800 vots, sobre un cens de 10.068 persones, el que significa que hi hagut una participació del 7,95%.

L’encara Plaça de l’Ajuntament va ser l’escenari on es van concentrar centenars de persones el dia de l’aturada general del 3 d’octubre del 2017.

Sigues el primer/a en comentar

Respon

Tu dirección de correo no será publicada.


*


*