Sils enllesteix els pressupostos participatius de l’any vinent

Façana de l'Ajuntament de Sils
Façana de l'Ajuntament de Sils

L’Ajuntament de Sils ha fet públics els resultats dels pressupostos participatius 2019-2020. Des del consistori expliquen al web municipal que es realitzaran les propostes més votades i que en el seu conjunt no sobrepassin els 72.000 euros, que és la quantitat del pressupost municipal que l’Ajuntament té reservada per als pressupostos participatius.

Les propostes que han tret més de 100 vots han estat la instal·lació de jocs infantils a la zona de Mallorquines (383 vots); la il·luminació dels passos de vianants de la carretera C-63 que travessa el municipi (120 vots); la instal·lació d’una minideixalleria (110 vots) i la construcció d’un parc d’aventures sostenible a la urbanització King Park (105 vots).

Altres propostes que s’han presentat al procés han estat l’adequació de la sala cultural i recreativa La Laguna (64 vots); la renovació del mobiliari a l’itinerari de l’Estany (58 vots); la cobertura de la parada de bus de la C-63 en sentit sud (50 vots); la instal·lació de 6 bancs a la urbanització Mallorquines (39 vots); la construcció d’una zona de picnic a la urbanització King Parc (26 vots) i la compra d’una Smart TV per l’aula de lectura i espai polivalent (8 vots).

El procés ha comptat amb la participació de 531 votants que han emès 1.137 vots.

Sigues el primer/a en comentar

Respon

Tu dirección de correo no será publicada.


*


*