Sis nous positius de coronavirus i una alta nova a l’Hospital de Blanes

Hospital Comarcal de la Selva
Hospital Comarcal de la Selva

La Corporació de Salut del Maresme i la Selva ha donat a conèixer les dades d’aquest dijous de pacients afectats per coronavirus a l’Hospital de Blanes.

Avui s’han confirmat 6 nous casos positius per coronavirus. També ha rebut l’alta un nou pacient que hi va ingressar per aquesta malaltia i se n’ha traslladat un altre en un altre centre hospitalari. Actualment, el nombre total d’hospitalitzats per aquesta malaltia a l’Hospital de Blanes arriba als 33 pacients.

D’altra banda, amb relació al nombre de professionals sanitaris la xifra s’eleva a un total de 60 persones afectades, però aquí s’inclouen també els professionals de l’Hospital de Calella.

A la Regió Sanitària de Girona s’han confirmat 42 casos nous de coronavirus SARS-CoV-2, elevant a 919 el nombre d’afectats, 68 dels quals en estat greu i 337 són professionals sanitaris.

A la Regió Sanitària Girona s’han registrat 9 noves defuncions amb Covid-19, amb un total de 46 persones mortes. També s’han produït 102 altes hospitalàries de pacients COVID-19 confirmats.

Sigues el primer/a en comentar

Respon

Tu dirección de correo no será publicada.


*


*