SOS Lloret denuncia la construcció d’una vivenda a Can Juncadella

Construcció denunciada a Can Juncadella
Construcció denunciada a Can Juncadella. Foto: SOS Lloret.

L’entitat SOS Lloret ha denunciat una construcció a la finca de Can Juncadella, a Lloret de Mar. La zona és un espai protegit molt a prop de la platja de Canyelles, al Masís de les Cadiretes. Es tracta d’una construcció de planta baixa d’uns 100 metres quadrats segons fonts de l’Ajuntament de Lloret de Mar, que ja ha iniciat un expedient sancionador.

Des de la plataforma SOS Lloret expliquen que es van assebentar de la construcció per unes imatges que els van fer arribar des del mar. Tot seguit es van posar en contacte amb el consistori per saber si tenien constància d’aquesta construcció. Ara fa unes dies van rebre la resposta oficial per part de l’Ajuntament en la que es diu que ja s’ha iniciat un expedient sancionador per tal de “restaurar la legalitat urbanística alterada per l’execució d’obres sense llicència i no legalitzables”.

El que no es coneix són les mesures que prendrà l’Ajuntament per restaurar la legalitat. Segons SOS Lloret, la construcció s’hauria d’enderrocar però les mesures concretes no es coneixeran immediatament perquè ara els propietaris tenen uns dies per presentar al·legacions. Des de SOS Lloret, però, no descarten presentar una denúncia davant la Fiscalia de Mediambient. També han posat el cas en coneixement de l’oficina territorial d’Acció i Avaluació Ambiental de Girona.

La finca de Can Juncadella es troba en sòl no urbanitzable i que està protegit pel Pla d’Espais d’Interès Natural (PEIN) entre altres. Actualment la finca és propietat d’una empresa vinculada a l’expresident de Kazakhstan, Nursultan Nazarbayev.

Sigues el primer/a en comentar

Respon

Tu dirección de correo no será publicada.


*


*