Susanna del Saz tanca les Nits de Marimurtra d’enguany

Susanna del Saz tanca Les Nits de Marimurtra 2018. Foto: Fundació Carl Faust.

L’artista gironina Susanna del Saz ha estat l’encarregada de tancar la tretzena edició del cicle de concerts de petit format Les Nits de Marimurtra que organitza la Fundació Carl Faust al Jardí Botànic Marimurtra de Blanes. Del Saz, l’única artista que ha participat en totes les edicions del festival, va oferir divendres passat el seu espectacle “Un tomb per la vida”, un recull de cançons que han marcat la seva carrera musical.

El gerent de la Fundació Carl Faust, Josep Borrell, ha fet una valoració molt positiva d’aquesta edició.

“El cartell ha tingut molt bona rebuda i els espectadors han omplert els quatre concerts que hem fet. Això ens anima per poder oferir l’any vinent una programació de qualitat que ens ajudi com a Fundació a sortir al món, a donar a conèixer la nostra missió i a generar uns certs recursos per continuar amb la nostra tasca autèntica que és la investigació i la divulgació científica”.

Borrell també ha explicat que amb la perspectiva que donen les tretze edicions, Les Nits de Marimurtra aposten per la música del país i per figures emergents a més de millorar l’experiència del visitant.

“El que es veu és una programació que cada vegada compta més amb les grans figures de casa nostra i amb figures emergents. Busquem una experiència cultural, musical i de festival cada vegada millor i que té més en compte els factors que tothom volem quan anem a un espectacle”.

Enguany han passat per Les Nits de Marimurtra un total de 850 persones al llarg dels quatre concerts que s’han celebrat durant el mes d’agost. El cartell ha estat format per Judit Neddermann, Tomeu Penya, The Sey Sisters i Susanna del Saz.

Sigues el primer/a en comentar

Respon

Tu dirección de correo no será publicada.


*


*