Tossa anuncia un projecte de fonts de llum sobre la muralla per atreure visitants

Simulació de les fonts de llum de Tossa de Mar. Foto: Aj. Tossa
Simulació de les fonts de llum de Tossa de Mar. Foto: Aj. Tossa

L’Ajuntament de Tossa de Mar i l’Associació Professional d’Empresaris d’Hostaleria de Tossa (APEHT) han signat un conveni per impulsar una sèrie d’accions que permetin promocionar l’oferta turística d’aquest municipi de la Selva Marítima. Una d’aquestes accions és la projecció de fonts de llum sobre la muralla amb tècniques de màpping sobre temàtiques històriques locals com, per exemple, la pirateria, el mar, la pesca o el passat indià de la vila.

Segons expliquen des del consistori en una nota de premsa, un dels objectius és portar visitants fora de la temporada turística. Així, les projeccions es faran els dies 19, 20 i 21 d’abril; 3 i 4 de maig i 17 i 18 de maig. El costt d’aquesta acció és de 71.435,81 euros, dels quals l’ajuntament pagarà el 60% i l’APEHT el 40%.

Per a cada un dels trams entre torre i torre, s’instal·larà un projector. També hi haurà un equip de so i efectes especials.

Cada nit hi haurà 2 sessions en 4 idiomes (català, castellà, francès i anglès) i, entre elles, tindrà lloc el 1er Concurs Nacional de Mapping de Tossa per al qual es poden presentar propostes fins l’1 d’abril.

Sigues el primer/a en comentar

Respon

Tu dirección de correo no será publicada.


*


*