Tossa instal·la plaques solars d’autoconsum a l’escola Ignasi Melé i Ferré

Escola Ignasi Melé i Ferrer.
Escola Ignasi Melé i Ferrer. Foto: Escola

L’Ajuntament de Tossa de Mar ha iniciat aquest mes d’agost la instal·lació d’una cinquantena de mòdus de plaques solars d’autoconsum en l’edifici blanc de l’escola pública Ignasi Melé i Ferré.

Aquesta actuació es realitza de forma paral·lela a la substitució de la il·luminació actual per tal d’aconseguir que el 100% dels punts de llum del centre siguin de tecnologia LED. Amb aquestes actuacions l’Ajuntament espera un estalvi anual aproximats de 26.000kWh/any i 10 tones de CO2 anuals.

La inversió total del projecte és de poc més de 33.000 euros, dels quals el 60% prové de subvencions de la Diputació de Girona. Es preveu que les actuacions estiguin enllestides abans del 7 de setembre de 2020.

Aquest projecte s’emmarca en els compromisos adquirits per l’Ajuntament per la utilització d’energies renovables, la millora en l’eficiència energètica i la reducció d’emissions de CO2 iniciada amb l’adhesió l’any 2012 al Pacte d’Alcaldes per l’Energia Sostenible (PAES); i, seguidament, amb l’aprovació el gener d’aquest any del Pla d’Acció pel l’Energia Sostenible i el Clima (PAESC).

Sigues el primer/a en comentar

Respon

Tu dirección de correo no será publicada.


*


*