Tossa ultima els preparatius del Fort Festival d’enguany

Fort Festival Kids
Fort Festival Kids. Foto: Aj. Tossa

Mathew Jonson, Recondite o Adriatique són alguns dels artistes de música electrònica que actuaran els propers 4, 5 i 6 d’octubre en una nova edició del Fort Festival de Tossa de Mar. El recinte emmurallat de la Vila Vella acollirà el festival basat en una experiència que busca la unió entre música, la natura i l’arquitectura històrica.

L’edició d’enguany tindrà una capacitat per a 2.300 espectadors per dia que estaran repartits entre l’escenari principal, situat a l’església de la Vila Vella, i un escenari al costat del far.

Un any més, el Fort Festival comptarà amb un espai infantil per a nens i nenes de 4 a 14 anys, amb activitats gratuïtes que es faran el dissabte al matí. Es faran tallers de DJ, de maquillatge i d’ecosostenibilitat i la sociòloga Cristina Vila impartirà una xerrada-taller del projecte “Canvia el conte”, destinada a les familíles per tal d’educar en igualtat a través dels contes i de la música.

De fet, una de les novetats del festival d’enguany és la creació del Punt Lila amb l’objectiu que el festival sigui un espai lliure de violències sexuals.

Sigues el primer/a en comentar

Respon

Tu dirección de correo no será publicada.


*


*