Tot a punt per a l’arribada dels reis d’Orient a la Selva

Cavalvada dels Reis d'Orient a Blanes. Foto: Joaquim Llorens i Garangou / Aj. Blanes
Cavalvada dels Reis d'Orient a Blanes. Foto: Joaquim Llorens i Garangou / Aj. Blanes

Els reis d’Orient són a punt d’arribar a la comarca de la Selva. Ho faran totes les poblacions a partir de les sis de la tarda d’aquest diumenge per portar la il·lusió i la màgia. Els reis seran rebuts pels alcaldes i alcaldesses i recorreran els principals carrers de les poblacions de la comarca.

A Blanes, la cavalcada d’enguany presenta algunes novetats. La més important és l’avançament de l’hora: començarà a les sis de la tarda en lloc de les set com fins ara. Els reis arribaran a Blanes en vaixell. Ho faran a partir de les sis al port de la població, on seran rebuts per l’alcalde Àngel Canosa.

A Lloret de Mar els reis també arribaran en vaixell. Serà a les cinc de la tarda davant del Museu del Mar, on recolliran cartes durant un parell d’hores per després dirigir-se a l’Ajuntament i començar la cavalcada, que està prevista per les vuit del vespre. Enguany, Ses Majestats no aniran a recollir cartes al pavelló municipal.

La cavalcada de Sils d’enguany també presenta un nou recorregut que sortirà de Vallcanera a partir de dos quarts de sis de la tarda. Aquest 2020 també s’estrena la Carrossa de la Cartera Reial ambientada en els Estanys de Sils i hi haurà nous personatges.

Per altra part, el recorregut dels reis a Riudellots de la Selva pateix modificacions aquest any per les obres que s’hi fan al nucli antic. La cavalcada començarà a les set del vespre i la recepció tindrà lloc al pavelló municipal.

Sigues el primer/a en comentar

Respon

Tu dirección de correo no será publicada.


*


*