Tots som Sils entra a formar part del govern de Sils

Façana de l'Ajuntament de Sils
Façana de l'Ajuntament de Sils

El govern local de Sils ha sumat un nou regidor del grup Tots som Sils, fins ara a l’oposició. D’aquesta manera, l’equip de govern passa a estar format per tres partits –Junts per Catalunya, Fem + Sils i Tots som Sils– que sumen una majoria de set regidors dels tretze amb els que compta el plenari.

L’alcalde, Eduard Colomer, ha valorat la incorporació del nou regidor:

“L’entrada al govern del regidor de Tots som Sils la valoro com a molt positiva i molt oportuna. De fet, al juny vam estar molt a prop d’arribar a un acord i les coincidències de programa i de filosofia són moltes. És més, en deu mesos en els plens majoritàriament hem tingut el mateix sentit de vot en les qüestions que s’han sotmès a votació. Va ser arran de la renúncia d’un regidor de govern pels volts del mes de desembre que vam recuperar les converses i que es donaven les circumstàncies per acabar arribant a un acord que dongui una majoria tranquil·la, que penso que també al poble li convé. A més, a més, a aquest regidor li fa molta il·lusió, té moltes ganes de treballar i per la manera com estem governant aquest és un factor clau. Per tant, molt il·lusionats i amb ganes que això es comenci a notar i percebre al poble”.

Colomer també ha dit que els últims mesos “hem governat amb cinc regidors” i ha afegit que “més enllà de la majoria i l’estabilitat del govern sempre he buscat consens i unanimitat”. L’alcalde creu que “Sils té grans reptes que s’han de tirar endavant i que no poden dependre que hagin de ser negociats amb cadascun dels grups”.

Sigues el primer/a en comentar

Respon

Tu dirección de correo no será publicada.


*


*