Tret de sortida a un nou bloc de seminaris a El Centre – Eix de Negoci

Una de les sessions de El Centre-Eix de Negoci de Santa Coloma de Farners. Foto: Centre de Negoci
Una de les sessions de El Centre-Eix de Negoci de Santa Coloma de Farners. Foto: Centre de Negoci

El Centre – Eix de Negoci de Santa Coloma de Farners ha donat el tret de sortida al nou bloc de seminaris de formació, el darrer abans de les vacances de l’estiu.

El primer d’aquests seminaris ha estat dedicat al món comercial amb el nom “Vendes per a no comercials”, que es va fer a finals d’abril i va anar a càrrec del formador de l’àmbit comercial Carles Martí. Aquest dimecres ha tingut lloc el seminari “Com posicionar-nos a Google. SEO i SEM”, a càrrec de Patxi Cano.

Per a les pròximes setmanes hi ha previst un taller pràctic d’email màrqueting amb Mailchimp a càrrec d’Eva Bautista (15 de maig); un seminari sobre la protecció de dades que impartiran des de l’empresa Previser Group (dimecres 22); “Comptabilitat per a no comptables”, a càrrec de Jordi Juanola (5 de juny); “Dissenya la teva comunicació. El Canva”, que impartirà Neus Freixes (19 de juny); “Claus per ser un bon emprenedor”, a càrrec de Salvador Figueras (26 de juny); “Mindfulness per a emprenedors” amb Eva Algans (3 de juliol) i “Whatsapp Business” amb Irene Ponsatí que tancarà el cicle el 10 de juliol.

Els seminaris no tenen cost per als participants però és imprescindible inscripció prèvia.

Sigues el primer/a en comentar

Respon

Tu dirección de correo no será publicada.


*


*