Últimes dades coronavirus Hospital de Blanes: 4 nous casos, 4 altes i cap defunció

Hospital Comarcal de la Selva
Hospital Comarcal de la Selva

Les darreres dades facilitades aquest diumenge al vespre per la Corporació de Salut del Maresme i la Selva parlem de quatre nous ingressos per coronavirus a l’Hospital de Blanes. En les darreres hores també s’han donat quatre altes i no s’ha registrat cap defunció per aquesta malaltia.  Ara hi ha ingressades 32 persones per coronavirus en aquest centre, el mateix número que dissabte passat.

D’altra banda, amb relació al nombre de professionals sanitaris positius del conjunt de centres sanitaris de la Corporació -inclou els hospitals de Blanes i Calella- és de 89, un menys que dissabte.

A la Regió Sanitària de Girona -a la que pertany l’Hospital de Blanes i que inclou set comarques- el nombre de casos confirmats per coronavirus és de 2.266 d’acord amb les dades publicades al web de l’Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya (AQUAS), 53 més que en l’actualització anterior.

El nombre de persones ingressades en estat greu és de 80 i el total de persones hospitalitzades és de 580. Els professionals sanitaris confirmats per coronavirus és de 509.

A la Regió Sanitària Girona s’han registrat avui 11 noves defuncions amb Covid-19, amb un total de 274 persones mortes.

En darrer terme el nombre d’altes hospitalàries acumulades que s’han produït en els hospitals de la Regió és de 836.

Sigues el primer/a en comentar

Respon

Tu dirección de correo no será publicada.


*


*