Un centenar de participants a la 3a edició de l’Emprèn en Femení

Emprèn en femení 2020
Emprèn en femení 2020

Al voltant d’un centenar de persones han participat aquest dijous en la tercera edició de la jornada Emprèn en Femení al Centre – Eix de Negoci de Santa Coloma de Farners. Enguany, la jornada ha girat entorn al binomi tecnologia i empoderament femení i ha estat dinamitzada per la periodista de Catalunya Ràdio i Televisió de Catalunya, Xantal Llavina, presentadora i conductora del programa Revolució 4.0.

Llavina ha demanat que les empreses siguin digitals i ha reivindicat el paper de les dones en el món de la tecnologia:

“Perquè el que diem és que les competències digitals s’han d’aprendre, s’han de reaprendre. Tots vivim amb un mòbil. Explicàvem que estem en contacte 150 vegades, comprem a través d’internet, llegim els diaris a través d’internet, moltes coses d’oci també les fem a través d’internet i, per tant, hem de potenciar que les empreses siguin digitals. A la conferència hem posat diferetns exemples que s’estan fent en cada terreny i sobretot en el sector de les dones. Hem parlat que la tecnologia, gràcies per exemple al #Metoo, aquest moviment a les xarxes socials que ha publicat l’assetjament a moltes dones, serveix per denunciar. També que moltes influencers catalanes com la Kaola, que és de Girona, han aconseguit feina i clients a través de les xarxes socials. I que hi ha dones en el món de la tecnologia, que falten dones. Ara, per exemple, s’està a punt de presentar el pla DonaTIC. Per tant, demanem que les dones, siguin de Girona, Tarragona o Barcelona entrin en la tecnologia i tinguin capacitats digitals”.

Per la seva part, el president del Consell Comarcal de la Selva, Salvador Balliu ha estat l’encarregat d’obrir la jornada juntament amb el conseller d’empresa, Eduard Colomer, i ha destacat l’èxit de l’Emprèn en Femení:

“De les 150 empreses que s’han creat en els dos últims anys i que han sortit del Centre – Eix de Negoci, 55 estan liderades per dones. Això és un motiu més per donar aquest recolzament, sobretot a aquestes dones emprenedores. A més, avui tenim un ponent de categoria, la Xantal Llavina, que ve a fer una conferència. De fet, l’èxit com s’ha pogut veure, la sala plena de dones que volen apostar pel seu negoci”.

La primera part de la jornada ha estat formada per una conferència sobre la presència de la tecnologia en els àmbits professionals i personals i la segona part ha consistit en una taula rodona amb cinc dones emprenedores que han explicat la seva experiència.

Sigues el primer/a en comentar

Respon

Tu dirección de correo no será publicada.


*


*