Un detingut a Vidreres per construir una plantació de marihuana

Plantació exterior marihuana Vidreres
Plantació exterior marihuana a Vidreres. Foto: CME

Els Mossos d’Esquadra han detingut a Vidreres un home de 30 anys que, juntament amb altres dos, començaven a construir una plantació de marihuana.

Els fets van tenir el passat dilluns 4 de maig quan uns agents de la comissaria de Santa Coloma de Farners que feien un patrullatge preventiu per la zona de la carretera N-II en direcció a Montbarbat, van veure un home que manipulava una mànega de reg en una bassa al lateral de la via, enmig del bosc.

Els agents van decidir inspeccionar la zona i al final d’un camí van trobar una explanada d’uns mil metres quadrats amb els arbres tallats. Allà també van trobar tres homes que estaven plantant esqueixos de marihuana i que van fugir quan van veure la policia. Finalment els Mossos van aconseguir enxampar un d’ells però els altres dos van fugir.

Les comprovacions posteriors van confirmar que els homes havien plantat 633 plançons de marihuana i tenien 406 més preparats en safates per plantar. Al terreny també hi havia una piscina de reg, una ensulfatadora, aigua i menjar. Es dona el cas que en aquesta mateixa zona, l’any 2019, també es va desmantellar un altre cultiu exterior de marihuana.

El detingut, que no té antecedents, va passar ahir dimarts a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Santa Coloma de Farners, el qual en va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

La investigació no es dona per tancada a l’espera de localitzar els altres dos homes que van fugir.

Sigues el primer/a en comentar

Respon

Tu dirección de correo no será publicada.


*


*