Valoració positiva de les visites guiades al castell de Montsoriu

Castell de Montsoriu Foto: CC Selva
Castell de Montsoriu Foto: CC Selva

Valoració positiva de les primeres setmanes de visites guiades al castell de Montsoriu després de mesos de tancament per la pandèmia del coronavirus. Segons expliquen des del Patronat del Castell de Montsoriu -ens que depèn del Consell Comarcal de la Selva, propietari del castell- les visites guiades han tingut una molt bona acollida durant les dues primeres setmanes d’agost.

El president del Patronat, Pere Garriga, ha explicat que el perfil del visitant que puja a Montsoriu té un interès per la cultura i això fa que la major part de les persones que el visiten prèviament hagin sol·licitat la visita guiada a través del web . El primer cap de setmana les visites guiades al castell de Montsoriu van assolir el màxim de visitants permesos, una vintena, donades les restriccions imposades per la pandèmia.

El castell de Montsoriu va tornar a oferir les visites guiades el passat 17 de juliol. Després de la bona acollida durant la segona quinzena de juliol el Patronat va decidir ampliar les visites als caps de setmana.

Les previsions per al que queda del mes d’agost són optimistes. Des del Patronat confien que aquest agost la xifra de visitants assoleixi “rècords històrics” tenint en compte que moltes persones han anul·lat els seus viatges i aprofiten per fer turisme de proximitat.

Sigues el primer/a en comentar

Respon

Tu dirección de correo no será publicada.


*


*