Valoració positiva del servei de menjador escolar per part de les famílies

Menjador escolar: Foto: CC Selva
Menjador escolar: Foto: CC Selva

Dos de cada tres usuaris del servei de menjador escolar que gestiona el Consell Comarcal de la Selva han valorat de forma positiva tant la qualitat com la quantitat del menjar.

El Consell Comarcal de la Selva ha fet públics els resultats d’una enquesta que ha elaborat en les darreres setmanes per conèixer l’opinió de les famílies sobre aquest servei. Un altre aspecte ben valorat és la facilitat de comunicació amb la coordinadora de cada menjador i l’atenció que es dona als usuaris amb al·lèrgies i intoleràncies.

Les famílies també han pogut aportar idees per millorar el servei i des del Consell Comarcal ja han anunciat que treballen amb l’empresa que presta el servei per començar a aplicar-les. Es tracta, per exemple, de millorar la qualitat d’algunes matèries primeres, l’ús de l’oli d’oliva per fregir o incrementar la freqüència d’alguns aliments com el peix i productes integrals.

L’enquesta, però, també posa al descobert alguns punts menys valorats del servei com, per exemple, el preu. La meitat dels usuaris que han respost el qüestionari consideren que és inadequat. Actualment un menú costa 5,55 euros. Des del Consell Comarcal assenyalen que el preu del servei de menjador escolar no ha variat des del curs 2013-2014 i que “ja és molt ajustat tenint en compte que inclou el servei de monitoratge”.

L’enquesta ha rebut més de 500 respostes. El servei de menjador escolar que gestiona el Consell Comarcal de la Selva té més de 4.000 usuaris repartits en 31 centres educatius.

Sigues el primer/a en comentar

Respon

Tu dirección de correo no será publicada.


*


*