Vidreres aprova un pressupost de més de 9.700.000 euros

Ple Ajuntament de Vidreres. Foto: Aj. Vidreres
Ple Ajuntament de Vidreres. Foto: Aj. Vidreres

L’Ajuntament de Vidreres ha aprovat un pressupost per aquest exercici 2020 de més de 9.700.000 euros durant un ple ordinari que es va celebrar de forma telemàtica el passat dijous 9 d’abril. Els comptes municipals han rebut el suport dels regidors de l’equip de govern (Junts per Catalunya) mentre que el grup d’ERC ha votat en contra i els socialistes s’han abstingut.

Segons expliquen des de l’equip de govern en un comunicat es tracta d’un pressupost “de contenció tenint en compte que en partides anteriors es van fer importants inversions i que es proposa un pressupost flexible per tal de fer front a les necessitats que puguin sorgir derivades de la crisi del Coronavirus”.

Precisament, el ple d’aquest passat dijous també ha servit per explicar les actuacions que s’han dut a terme al municipi durant les darreres setmanes per lluitar contra la pandèmia.

Des de l’equip de govern també assenyalen que “la intenció és triplicar les ajudes actuals de cares al 2020, per tal de fer front a la crisi sanitària, i a la crisi econòmica derivada, tot reforçant els ajuts d’urgència social”.

Els comptes d’aquest 2020 del consistori vidrerenc contemplen una reducció de la despesa de la festa major i la eliminació de la partida de la Festa de les Flors, que ha quedat suspesa. Aquests diners es destinaran al capítol de les ajudes socials.

Per altra part, les inversions superen els 740.000 euros i es destinaran al desplegament de la policia local, completar la recepció d’urbanitzacions o l’execució del centre de serveis entre d’altres. També està previst fer actuacions de millora a espais municipals com Can Xiberta, Can Turronet. Altres projectes en els que treballa el govern de Jordi Camps és l’ampliació de les càmeres de videovigilància o la instal·lació de plaques solars al sostre del consistori.

Sigues el primer/a en comentar

Respon

Tu dirección de correo no será publicada.


*


*