Vidreres celebrarà al març la consulta sobre el futur dels Correbous

Ajuntament de Vidreres
Ajuntament de Vidreres

L’Ajuntament de Vidreres ha anunciat la celebració al març de la consulta popular sobre el futur dels Correbous al municipi. Tindrà lloc un cap de setmana encara per definir, es votarà de forma presencial i podran fer-ho els majors de 16 anys.

Aquests detalls s’han acordat en una reunió entre l’Ajuntament, l’Associació Animalista de Vidreres i la Comissió dels Correbous. També s’ha acordat que hi haurà un temps per fer campanya i uns espais per a penjar cartelleria que encara s’han de concretar. La pregunta encara s’ha de definir. Ara els serveis municipals treballaran en la part tècnica de la consulta per poder tenir la proposta el més aviat possible. Per a la setmana vinent hi ha prevista una nova reunió entre l’Ajuntament i les dues entitats per tal de concretar més detalls sobre la consulta.

La proposta de fer una consulta popular per decidir el futur dels Correbous a la població va sorgir d’una reunió entre les mateixes parts celebrada just després de l’incident que el setembre passat va provocar un bou que va saltar a les grades i va ferir diverses persones.

Per altra part, el consistori ha detallat el cost directe que va tenir la darrera edició dels Correbous. Va ser de poc més de 6.700 euros.

Sigues el primer/a en comentar

Respon

Tu dirección de correo no será publicada.


*


*